foto

Kris Saddler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Sunburn
War of the Worlds: The Attack
2019 Lancaster Skies
2018 Await Further Instructions

TV seriály

2020 Adult Material (TV seriál)
Kate and Kolo (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2011 Hodinka (TV seriál)
Not Going Out (TV seriál)
Debbie (S04E02)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2017 Alžběta I. a její nepřátelé (TV seriál)
Death of a Dynasty (E03)
2015 Podezření (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky