foto

Maria Ribeiro

  • nar. 9.11.1975 (44 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Como Nossos Pais
2016 Barata Ribeiro, 716
2013 Entre Nós
2010 Elitní jednotka 2: Vnitřní nepřítel
Não se pode viver sem amor
2009 Ouro Negro
2007 Elitní jednotka
2005 Carreiras
2003 Km 0
2002 Separações
2001 O Xangô de Baker Street
1999 Orfeu

TV seriály

2001 Padroeira, A (TV seriál)
1996 O Rei do Gado (TV seriál)
1995 Historie jedné lásky (TV seriál)
1994 Incidente em Antares (TV seriál)
1992 Você Decide (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky