foto

Jake Choi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ms. Purple
2016 Hra peněz
Wolves
2015 Front Cover
2011 Psycho-Path

TV seriály

2019 Single Parents (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (8)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Which Side Are You On? (S01E06)
Sh*t Show at the F**k Factory (S01E02)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (E12)
další epizody (14)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Pretty Like Me (S02E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Smlouva (S07E12)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Difficult People (TV seriál)
36 Candles (S02E06)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
2015 Younger (TV seriál)
The Old Ma'am and the C (S01E12)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
Sk8 (S01E08)
Broad City (TV seriál)
Mochalatta Chills (S02E02)
2014 Gotham (TV seriál)
Arkham (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Day of the Jackie (S02E03)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2010 Záhady muzeí (TV seriál)

TV pořady

2011 School Spirits (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace