foto

Jake Choi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Keep Hope Alive
2019 Ms. Purple
Slunce je také hvězda
The Patients
2016 Hra peněz
Wolves
2015 Front Cover
2011 Psycho-Path

TV seriály

2020 Single Parents (TV seriál)
No. Wait. What? Hold on. (S02E22)
A Night of Delicate Frenching (S02E21)
Look, This Is Obviously a Sexy Situation (S02E20)
další epizody (12)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Wrath of the Time Bees (S05E02)
2019 Single Parents (TV seriál)
Good Holidays to You (S02E10)
A Place Where Men Can Be Men (S02E09)
Every Thursday Should Be Like This (S02E08)
další epizody (18)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Which Side Are You On? (S01E06)
Sh*t Show at the F**k Factory (S01E02)
Single Parents (TV seriál)
The Shed (S01E14)
Graham D'Amato: Hot Lunch Mentalist (S01E13)
All Aboard the Two-Parent Struggle Bus (S01E12)
další epizody (14)
2017 Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Pretty Like Me (S02E04)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Smlouva (S07E12)
2016 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Módní policie (S01E07)
Difficult People (TV seriál)
36 Candles (S02E06)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the End of Watch (S02E16)
2015 Znovu 20 (TV seriál)
Téměř odhalena (S01E12)
The Boy with the Dragon Tattoo (S01E10)
Sk8 (S01E08)
Broad City (TV seriál)
Mochalatta Chills (S02E02)
2014 Gotham (TV seriál)
Arkham (S01E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Voják fotbalu (S15E16)
2013 Vzpomínky (TV seriál)
Day of the Jackie (S02E03)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Dokumentární

2010 Záhady muzeí (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 School Spirits (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky