foto

Nikita Maněc

  • nar. 28.9.2006 (13 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hřiště
Strana čuděs
2013 Berega (TV film)

TV seriály

2020 Korni (TV seriál)
2019 Otčim (TV seriál)
2018 Godunov (TV seriál)
2017 Fors-mažor (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Veronika ně chočet umirať (TV seriál)
Vtoroje zrenije (TV seriál)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Kak vyjti zamuž za millioněra 2 (TV seriál)
Semejnyj bizněs (TV seriál)
2011 Prokurorskaja proverka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky