foto

Alexandra Bogdanova

  • nar. 25.4.1992 (28 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moskovskije tajny. Libereja (TV film)
Moskovskije tajny. Prokljatije Mastěra (TV film)
2018 Expert (TV film)
2013 Ťomnyj mir: Ravnověsije

TV seriály

2020 Klerk (TV seriál)
Šou pro ljubov (TV seriál)
2019 Prizraki Zamoskvorečja (TV seriál)
Rostov (TV seriál)
Smerš (TV seriál)
Doroga ogňa (E01)
Volšebnik (TV seriál)
2018 Jejo sekret (TV seriál)
Smotritěl majaka (TV seriál)
2017 Šubert (TV seriál)
2016 Šakal (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
V sozvězdiji Strelca (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Vera (E08)
Posledňaja naděžda (E07)
Čempion goroda (E06)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky