foto

Alexandra Komissarova

  • nar. 4.12.1982 (37 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2016 Opjať zamuž (TV film)
2015 The Code of Cain

TV seriály

2018 Doktor Ulitka (TV seriál)
Marusja (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
2016 Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
2014 Alchimik. Elixir Fausta (TV seriál)
Dobroje imja (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
2012 Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Zonnentau (TV seriál)
2011 Navigator (TV seriál)
Pokušenije (E13)
Drama na ochotě (E12)
Vyjti iz čulana (E11)
další epizody (4)
2010 Žurov (TV seriál)
Koškin chvost (S02E04)
2009 Sud (TV seriál)
Trepanacija serdca (E11)
2008 Vyzov (TV seriál)
Uroveň smerti (S03E02)
2006 Vaša česť (TV seriál)
Episode 16 (E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky