foto

Urmie Plein

  • nar. 8.11.1966 (53 let)
    Paramaribo, Surinam

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bloody Marie
2018 Rafael
Taal is zeg maar echt mijn ding
2017 Bella Donna's
2014 Život podle Nina
2012 Alleen maar nette mensen
Koning van Katoren
Mijn avonturen door V. Swchwrm
Tony 10
2010 Garden party (TV film)
2008 Skin
2004 Šestého května

TV seriály

2018 Ik weet wie je bent (TV seriál)
2013 Volgens Robert (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Gooische vrouwen (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky