foto

Miloslav Kopečný

  • nar. 18.9.1944 (76 let)
    Třebíč, Protektorát Čechy a Morava

Herecká filmografie

Filmy

2017 Monstrum (TV film)
2014 Bony a klid 2
2013 Případ pro rybáře (TV film)
2009 Archiv (TV film)
Smyčka (TV film)
2005 Kousek nebe
2004 Hodný chlapec (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
Vrah jsi ty! (TV film)
1999 Specialita šéfkuchaře (TV film)
1998 Blumenstein Fernand - Bláznův příběh (studentský film)

Diskuze k tvůrci (0)

    • 10.2.2020  22:18
    sator
    (hodnocení, komentáře)

    Narodil se v roce 1944 v Třebíči, kde následně vystudoval gymnázium, posléze vystudoval činoherní herectví na Janáčkově akademii múzických umění v Brně. Po studiu nastoupil do Východočeského divadla v Pardubicích, v roce 1969 pak začal působit v Divadle F. X. Šaldy v Liberci, kde hrál například Vocílku ve Strakonickém dudákovi nebo Don Juana v Donu Juanovi. Od roku 1983 působil v Činoherním studiu v Ústí nad Labem, tam působil do roku 1993, kdy nastoupil do divadla Labyrint v Praze. V témže roce nastoupil do Divadla pod Palmovkou, kde působil přibližně 20 let.[2] V Divadle pod Palmovkou hrál např. Polonia v Hamletovi.

    Hostuje v Divadle v Dlouhé.[3]

    Je ženatý a má tři děti.[4]

    • 13.8.2014  12:46
    Martin741
    (hodnocení, komentáře)

    Najlepsie filmy : Kalamita, Bony a Klid, Rozpusteny a vypusteny

    • 22.6.2013  22:14
    Stingo
    (hodnocení, komentáře)

    jiriluk: Pan účetní.

    • 11.5.2013  22:57
    jiriluk
    (hodnocení, komentáře)

    Slepejš :-)

    na příspěvěk reagoval Stingo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky