foto

Jo Martin

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nine Nights
2018 Been So Long
2016 100 Streets
Our Ex-Wife (TV film)
2015 Dragonfly
2011 Holka s prknem
2010 Devil's Playground
2005 Batman začíná
Black Out
Blood
2004 Tunnel of Love (TV film)
2003 Nestoudník
2000 Jolly Boys' Last Stand, The
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1988 For Queen and Country

TV seriály

2016 Jonathan Creek (TV seriál)
Daemons' Roost (S05E04)
2015 Together (TV seriál)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
2003 Moje rodina (TV seriál)
Zrození (S04E06)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Comedy Nation (TV seriál)
1993 Chef! (TV seriál)
1991 Real McCoy, The (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
Bye Bye Baby (S01E03)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
Desmond's (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1991 Real McCoy, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace