foto

Dorothy Neumann

  • nar. 26.1.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.5.1994 (80 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 A Family for Joe (TV film)
Dárce (TV film)
1982 Nikdo to nemá lehké
1981 Andělský prach (TV film)
1976 Zastavení na Missouri
1975 The World Through the Eyes of Children
1972 Private Parts
1969 Hail, Hero!
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 Údolí panenek
1966 Made in Paris
1965 Fluffy
Největší příběh všech dob
1964 Get Yourself a College Girl
I'd Rather Be Rich
Looking for Love
1963 13 Frightened Girls!
Nadšením bez sebe
Strašení
1960 The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Ghost of Dragstrip Hollow
The FBI Story
The Miracle
1958 Bratři Karamazovi
Gigi
Hot Rod Gang
Lonelyhearts
1957 Carnival Rock
Spring Reunion
Teenage Doll
The Oklahoman
The Undead
1956 Anything Goes
Desatero přikázání
The Boss
Three for Jamie Dawn
1955 A Man Called Peter
Džungle před tabulí
Ma and Pa Kettle at Waikiki
Ne jako cizinec
Sudden Danger
The Prodigal
1954 Desirée
1953 Geraldine
Latin Lovers
Sweethearts on Parade
Take Me to Town
The Glass Wall
The I Don't Care Girl
The Long, Long Trailer
1952 Holiday for Sinners
Mr. Walkie Talkie
The Fabulous Senorita
The Pace That Thrills
1951 Den, kdy se zastavila Země
Ghost Chasers
Mr. Belvedere Rings the Bell
Week-End with Father
1950 Cesta k úspěchu
For Heaven's Sake
Love That Brute
My Blue Heaven
Two Weeks with Love
Wabash Avenue
1948 B.F.'s Daughter
Promiňte, omyl
The Luck of the Irish
The Miracle of the Bells
The Snake Pit
1947 High Wall
The Shocking Miss Pilgrim
The Unfinished Dance
1946 Gentleman Joe Palooka
Two Sisters from Boston
1945 Molly and Me
1944 Tale of a Dog

TV seriály

1990 A Family for Joe (TV seriál)
True Colors (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Dig That Cat... He's Real Gone (S01E03)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
Hank (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Rodina Addamsova (TV seriál)
Morticia Joins the Ladies League (S01E06)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Wendy and Me (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 The Andy Griffith Show (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
Leave It to Beaver (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 Colonel Humphrey Flack (TV seriál)
General Electric Theater (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

TV pořady

1954 Bing Crosby Show, The (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace