foto

John Tucker Battle

  • nar. 1.10.1902
    Waco, Texas, USA
  • zem. 30.10.1962 (60 let)
    Hollywood, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1957 Shoot-Out at Medicine Bend
1956 Lisbon
1955 A Man Alone
1951 The Frogmen
1948 So Dear to My Heart
1945 Captain Eddie
1944 Irish Eyes Are Smiling

TV seriály

1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Waterfront (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace