foto

Howard Dimsdale

  • nar. 21.4.1914
    Sioux City, Iowa, USA
  • zem. 27.8.1991 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Healers, The (TV film)
Rex Harrison Presents Stories of Love (TV film)
Small Miracle, The (TV film)
1964 Vlak
1962 We Joined the Navy
1958 The Sheriff of Fractured Jaw
1953 Abbott a Costello potkávají dr. Jekylla a pana Hydea
Captain Scarlett
1952 Abbott and Costello Meet Captain Kidd - původní scénář
Aladdin and His Lamp
1950 A Lady Without Passport
Curtain Call at Cactus Creek
The Traveling Saleswoman - původní scénář
1949 A Kiss for Corliss
1946 Somewhere in the Night
1945 Penthouse Rhythm
Senorita from the West - původní scénář
1944 Babes on Swing Street
1941 Coffins on Wheels
Respect the Law
1940 Failure at Fifty, A
Women in Hiding - původní scénář
1939 Miracle at Lourdes
1938 Party Fever

TV seriály

1988 Superboy (TV seriál)
1980 Beyond Westworld (TV seriál)
1977 The Amazing Spider-Man (TV seriál)
Westside Medical (TV seriál)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
1975 Doctors' Hospital (TV seriál)
1974 Nerozluční (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
1970 The Interns (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1966 Monroes, The (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 My Living Doll (TV seriál)
1963 The Greatest Show on Earth (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1961 Acapulco (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Tate (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1952 Your Jeweler's Showcase (TV seriál)
1951 Boston Blackie (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1953 Captain Scarlett

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky