foto

Brigitta Fink

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Erik & Erika
2016 Hotel Sacher (TV film)
Kästner und der kleine Dienstag
2015 Králové hor
2014 The Silent Mountain
Vraždy u jezera: Keltská kletba (TV film)
Země zločinu: Smrt v čističce (TV film)
2006 Kouzlo Vánoc (TV film)
2002 August der Glückliche (TV film)
1997 Komisař Rex, mladá léta (TV film)

TV seriály

2018 Meiberger - Im Kopf des Täters (TV seriál)
Absturz (E02)
Schlafwandeln (E01)

Dokumentární

2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace