foto

Angus T. Jones

  • nar. 8.10.1993 (23 let)
    Austin, Texas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Angus Turner Jones se narodil 8. 10.1993 v Texasu. V pěti letech hrál v dramatické komedii MILIONÁŘ. V roce 2001 se ještě objevil ve filmech VEČEŘE U PŘÁTEL A FLEK. V roce 2002 se objevil po boku Dennise Quaida ve filmu HRÁČ. Nejvíc se ovšem americký herec proslavil v seriálu DVA A PŮL CHLAPA jako Jake Harper. V tomtéž roce hrál ve filmech KRÁL DŽUNGLE 2 a DŮM NARUBY. Jeho zatím poslední film se jmenuje THE CHRISTMAS BLESSING, ve kterém si zahrál Charlieho Bennetta v roce 2005. Herec se také objevil v jedné epizodě v seriálu Disney Channel HANNAH MONTANA jako J.T. V současné době působí v seriálu DVA A PŮL CHLAPA, díky kterému je nejlépe placeným dětským hercem. Angus T. Jones 2x vyhrál Young Artist Award ( v roce 2004 a 2006) a 3x byl na tuto cenu nominován.

Luboš "lubos111" Klojda

Herecká filmografie

Filmy

2005 Christmas Blessing, The (TV film)
2003 Dům naruby
Král džungle 2
Láska z dětství (TV film)
2002 Hráč
2001 Flek
Večeře u přátel (TV film)
1999 Milionář

TV seriály

2016 Horace and Pete (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
2015 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Jasně, že je mrtvý (S12E15)
Nedávej opicím zbraň (S12E14)
Dědouš miloval svý holky (S12E13)
další epizody (7)
2014 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova jízda (S12E08)
Sex s animákem (S12E07)
Alan sejmul malou holku (S12E06)
další epizody (9)
2013 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vodka, sodovka, mixér a smíchat (S11E10)
Nehodový právník numero uno (S11E09)
Pan Walden je mrtvý, já uklízím (S11E08)
další epizody (22)
2012 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Kupte si stromeček (S10E11)
Jednokulčák Johnson (S10E10)
Když čůrám, křičím (S10E09)
další epizody (23)
2011 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Můj bratr je gorila! (S09E12)
Krásná přistávací dráha (S09E11)
Akvárium plné skleněných očí (S09E10)
další epizody (16)
2010 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čokoňamky aneb umřelo mi štěně (S08E12)
Mrtvý od pasu dolů (S08E11)
Jau, jau, nepřestávej (S08E10)
další epizody (23)
2009 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Pozor, je to neslušný (S07E11)
Nebyl by to tanec, ale kulečník (S07E10)
Vlasy kapitána Terryho (S07E09)
další epizody (24)
2008 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Čtyři milenky a jeden pohřeb (S06E11)
Ucítil šunku a rozrušilo ho to (S06E10)
Příživník v Malibu (S06E09)
další epizody (20)
2007 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Skoro jako nekrofilie (S05E10)
Úzký jsou dobrý (S05E09)
Existuje paní Waflová? (S05E08)
další epizody (23)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Vánoční večírek (S04E11)
Líbal jsem Abrahama Lincolna (S04E10)
Corey je už hodinu mrtvá (S04E09)
další epizody (12)
2005 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Santova vesnička prokletých (S03E11)
Něco slaného a zkrouceného (S03E10)
Madam a její zvláštní přítel (S03E09)
další epizody (24)
2004 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Chcete vidět tetování (S02E11)
Losos pod svetrem (S02E10)
Ano, Monsiňore (S02E09)
další epizody (24)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Alan Harper, chiropraktik (S01E11)
Šťastné díkůvzdání (S01E10)
První úkol splněn (S01E09)
další epizody (11)

TV pořady

2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
2000 Big Brother (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace