foto

Ben Lester

  • nar. 16.3.1978 (43 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 V pasti
2016 NW (TV film)
2012 Jurský masakr
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)
2009 Den trifidů (TV film)

TV seriály

2020 Mělas to vědět (TV seriál)
The Bloody Truth (E06)
Trial by Fury (E05)
See No Evil (E04)
další epizody (6)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Impossible Planet (E02)
Koruna (TV seriál)
Nedopatření (S02E01)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Muži pod palbou (S03E05)
2015 Black Work (TV seriál)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
Bouře (E03)
Cena moci (E02)
Láska ke králi (E01)
Shetland (TV seriál)
The Widower (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2011 Marchlands (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Deník Anny Frankové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Seskok z vesmíru (TV film)
2009 11. září: Telefonáty z dvojčat (TV film)
1929: Velký krach (TV film)
2007 Vzývající ticho (TV film)
2006 Deep Water
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Touching the Void: Return to Siula Grande
Vteřiny před katastrofou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky