foto

Ben Lester

  • nar. 16.3.1978 (41 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Bird Box
2012 Jurský masakr
2010 The Secret Diaries of Miss Anne Lister (TV film)

TV seriály

2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Impossible Planet (E02)
The Crown (TV seriál)
Misadventure (S02E01)
2016 Noční recepční (TV seriál)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Men Against Fire (S03E05)
2015 Black Work (TV seriál)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2013 Broadchurch (TV seriál)
Bílá královna (TV seriál)
The Storm (E03)
The Price of Power (E02)
In Love with the King (E01)
Shetland (TV seriál)
The Widower (TV seriál)
2012 Mrs Biggs (TV seriál)
2011 Marchlands (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
Deník Anny Frankové (TV seriál)

Dokumentární

2012 Seskok z vesmíru (TV film)
2009 11. září: Telefonáty z dvojčat (TV film)
1929: Velký krach (TV film)
2007 Vzývající ticho (TV film)
2006 Deep Water
2005 Přežít! (TV seriál)
2004 Touching the Void: Return to Siula Grande
Vteřiny před katastrofou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace