foto

Ali Çifteci

  • nar. 11.10.1963 (56 let)
    Adana, Adana, Mediterranean Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Under pyramiden
2014 2/11 Het spel van de wolf
2013 De Nieuwe Wereld
2012 Snackbar
2011 Kriminálka Istanbul - Cena života (TV film)
2010 Gangsterboys
2008 Radeloos
2005 Allerzielen
Guernsey
1998 De man met de hond
1994 Oude tongen

TV seriály

2017 Meisje van plezier (TV seriál)
2015 Familie Kruys (TV seriál)
2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
Jeuk (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
2011 Van God Los (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2004 Bitches (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
Flikken (TV seriál)
1992 Bureau Kruislaan (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)
Take Off (TV seriál)
1990 Jiskefet (TV seriál)
1981 Zeg 'ns Aaa (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky