foto

Kin Shriner

  • nar. 6.12.1953 (65 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Chair
2006 Soví houkání
2001 Looking for Bobby D
1997 Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Plačící dítě (TV film)
Subliminal Seduction (TV film)
1995 Bucket of Blood (TV film)
Zóna robotů
1994 Skejťák 2
1991 Vražedný lék (TV film)
1990 Escape
1988 Anděl pátrá
1986 Unesená
Vendetta
Červený drak
1984 Obsessive Love (TV film)
1982 Lékařská akademie

TV seriály

2009 Gotham the Series (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Family Passions (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Plný dům (TV seriál)
Svatba II. (S04E19)
Svatba I. (S04E18)
1988 Příšery (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Rituals (TV seriál)
1980 Texas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Letka černých ovcí (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace