foto

Chrisje Comvalius

  • nar. 25.1.1948 (71 let)
    Aruba

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Achtste-groepers huilen niet
2011 Můj dědeček lupičem
2010 Sterke verhalen
2008 Skin
2006 Het monsterlijk toilet
2005 Allerzielen
Off Screen
2004 Feestje
Het zuiden
V oranžovém

TV seriály

2018 V sádře (TV seriál)
2015 Vechtershart (TV seriál)
2010 Vrijland (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
1999 Ben zo terug (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky