foto

Gerhard Mörtl

  • nar. 15.5.1926 (93 let)
    Gailitz, Kärnten, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Menschenfrauen (TV film)
1977 Abendlicht (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
Stationschef Fallmerayer
1973 Ein junger Mann aus dem Innviertel - Adolf Hitler (TV film)
Přehlídka (TV film)
1971 Tatort - Mordverdacht (TV film)
1970 Rebell in der Soutane
1968 Theaterg'schichten durch Liebe, Intrige, Geld und Dummheit (divadelní záznam)
1966 Die Ballade von Peckham Rye (TV film)

TV seriály

1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Hallo - Hotel Sacher... Portier! (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der alte Richter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky