foto

Nikola Norgauer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Komödienstadel - Der Cowboy von Haxlfing (divadelní záznam)
Heimatbühne Bayern - auf Tour: Hotel Mama (divadelní záznam)
2016 Tatort – Klingelingeling (TV film)

TV seriály

2012 Die Chefin (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Die sieben Gesichter der Furcht (E16)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky