foto

Blažena Rýznarová

  • nar. 15.12.1936 (80 let)
    Dlouhomilov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dřevěná Marika (TV film)
1991 Honzík (TV film)
1989 Smrt v kruhu (TV film)
1985 Služební cesta (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)
1980 Facka (TV film)
Noční expres (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
1977 Člověk odjinud (TV film)
Případ hodného vedoucího (TV film)
1976 Klec (TV film)
Svatba (TV film)
1975 Pokuta (TV film)
Přebytečná pravda (TV film)
1973 Klec (TV film)
1972 Venca (TV film)
1971 Panter čeká v 17.30
1970 Pařížská komuna (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
1967 Okénko od pí Olgy Scheinpflugové (TV film)
1964 Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)
1963 Chléb, který jíte (divadelní záznam)
Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)
1962 Prázdniny s Minkou

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Árie (E07)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace