foto

Blažena Rýznarová

  • nar. 15.12.1936 (83 let)
    Dlouhomilov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dřevěná Marika (TV film)
1991 Honzík (TV film)
1989 Smrt v kruhu (TV film)
1985 Služební cesta (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
1980 Facka (TV film)
Noční expres (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
Člověk odjinud (TV film)
1976 Klec (TV film)
Svatba (TV film)
1975 Pokuta (TV film)
Přebytečná pravda (TV film)
1973 Klec (TV film)
1972 Venca (TV film)
1971 Gazdina roba (TV film)
Panter čeká v 17.30
1970 Pařížská komuna (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
1968 Jdi za zeleným světlem (TV film)
1967 Den velkého hněvu (TV film)
Okénko od pí Olgy Scheinpflugové (TV film)
1962 Prázdniny s Minkou
1961 Most na tú stranu

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Árie (E07)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Divadelní záznam

1964 Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)
1963 Chléb, který jíte (divadelní záznam)
Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky