foto

Blažena Rýznarová

  • nar. 15.12.1936 (84 let)
    Dlouhomilov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Dřevěná Marika (TV film)
1991 Honzík (TV film)
1989 Smrt v kruhu (TV film)
1984 Nasredin (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)
1981 Dlouhý měsíc (TV film)
1980 Noční expres (TV film)
1979 Karolina aneb Příběh ze starých časů (TV film)
1978 Domácí strava je domácí strava (TV film)
1977 Případ hodného vedoucího (TV film)
1976 Člověk odjinud (TV film)
1975 Přebytečná pravda (TV film)
1973 Klec (TV film)
1972 Venca (TV film)
1971 Gazdina roba (TV film)
Panter čeká v 17.30
1970 Pařížská komuna (TV film)
1969 Kaktus, bomba, letadlo (TV film)
1968 Jdi za zeleným světlem (TV film)
1967 Den velkého hněvu (TV film)
Okénko (TV film)
1962 Prázdniny s Minkou
1961 Most na tú stranu

TV seriály

2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
Árie (E07)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
1985 Bakaláři (TV seriál)
Služební cesta (S14E24)
1980 Bakaláři (TV seriál)
Facka (S09E22)
1976 Bakaláři (TV seriál)
Svatba (S05E32)
Klec (S05E09)
1975 Bakaláři (TV seriál)
Pokuta (S04E24)

Divadelní záznam

1964 Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)
1963 Chléb, který jíte (divadelní záznam)
Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky