foto

Anna Vargová

  • nar. 24.3.1974 (43 let)
    Rimavská Sobota, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Eva Nová
Spievankovo 5: O povolaniach
2014 Láska na vlásku
2012 Definice lásky (TV film)
Miluj ma alebo odíď
2006 Čerstvý vzduch
Zima kúzelníkov (TV film)
2005 Vírus, A
2002 Kruté radosti
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1994 Baščovanský a zať (TV film)

TV seriály

2017 Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (10)
1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krv a mlieko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
2015 Kukučka (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Ochránci (TV seriál)
2011 Hacktion (TV seriál)
Társas játék (TV seriál)
2009 Hajónapló (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace