foto

Anna Vargová

  • nar. 24.3.1974 (43 let)
    Rimavská Sobota, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anna alebo Anikó Vargová je slovenská divadelná a televízna herečka. Narodila sa 24.3.1974 v Rimavskej Sobote. V roku 1996 začala študovať na VŠMU, ktorú dokončila v roku 2000. Hosťovala napr. v SND alebo Radošinskom naivnom divadle. Desať rokov účinkovala v Budapešti, odkiaľ na Slovensko prišla znovu v roku 2015. Od roku 2015 je členkou Novej scény. Je slobodná a bezdetná. Zahrala si tiež v niekoľkých televíznych seriáloch, napríklad 1890, kde sa predstavila v úlohe grófky či Tajné životy.

D1705

Herecká filmografie

Filmy

2017 Spievankovo a kráľovná Harmónia
2015 Eva Nová
Spievankovo 5: O povolaniach
2014 Láska na vlásku
2012 Definice lásky (TV film)
Miluj ma alebo odíď
2006 Čerstvý vzduch
Zima kúzelníkov (TV film)
2005 Vírus, A
2002 Kruté radosti
2000 Čajová šálka lásky (TV film)
Prekliaty služobník lásky (TV film)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1994 Baščovanský a zať (TV film)

TV seriály

2017 1890 (TV seriál)
Víno a voda (E03)
Krv a mlieko (E02)
Démon z Tiesňavy (E01)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (10)
2016 Válótársak (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2015 Kukučka (TV seriál)
Tajné životy (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Ochránci (TV seriál)
2013 Társas játék (TV seriál)
Epizoda 13 (S02E13)
Epizoda 12 (S02E12)
Epizoda 11 (S02E11)
další epizody (12)
2011 Hacktion (TV seriál)
2009 Hajónapló (TV seriál)
Rádio (TV seriál)
2008 Profesionálové (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace