foto

Oliver Blackburn

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Kristy
2008 Osudový mejdan
1998 Wonderful World

TV seriály

2019 Sanditon (TV seriál)
Episode 1 (E01)
The Widow (TV seriál)
2017 StartUp (TV seriál)
Pivot (S02E05)
Loss (S02E04)
Early Adopters (S02E03)
další epizody (5)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
Endeavour (TV seriál)
Coda (S03E04)
2014 Glue (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Osudový mejdan

Herecká filmografie

Filmy

1982 Shocking Accident, A

TV seriály

2019 Sanditon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky