foto

Simon Le Bon

  • nar. 27.10.1958 (60 let)
    Bushey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Taková je Anglie - a.z.
1999 Duran Duran: Greatest - The Videos (video kompilace)
1991 Duran Duran: Decade (video kompilace)
1985 Arena

TV seriály

2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
1990 Viva el espectáculo (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)

Dokumentární

2018 Duran Duran: A Night In
2015 The Music of David Lynch Benefit Concert (koncert)
2014 Soul Boys of the Western World - a.z.
2012 Duran Duran: Manchester Live (koncert)
2011 Duran Duran: Unstaged (koncert)
2009 Jak klip zabil rozhlasovou hvězdu (TV seriál) - a.z.
Vítejte v 80. letech (TV seriál) - a.z.
2007 Concert for Diana (koncert)
Live Earth (koncert)
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
Duran Duran: Live from London (koncert)
Live 8 (koncert)
2004 Retrosexual: The 80's (TV seriál) - a.z.
2002 I Love the '80s (TV seriál) - a.z.
1985 Live Aid (koncert)
1982 Saturday Superstore (TV seriál)

Hudební videoklipy

2007 Duran Duran: Falling Down (hudební videoklip)
1983 Duran Duran - Union Of The Snake (hudební videoklip)
1981 Duran Duran - Girls On Film (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 Gottschalk Live (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
2010 Music Nuggets (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
2008 New Year's Eve with Carson Daly (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2004 Móda a rock (TV pořad)
The BRIT Awards 2004 (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2003 (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The Best Hit USA (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Sendung ohne Namen (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
Taratata (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1989 Pero ¿esto que es? (TV pořad)
The Arsenio Hall Show (TV pořad)
1988 Lunettes noires pour nuits blanches (TV pořad)
1987 Sacrée soirée (TV pořad)
1985 American Bandstand's 33 1/3 Celebration (TV pořad)
1984 Hittimittari (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Iltatähti (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky