foto

Mathilde Norholt

  • nar. 23.3.1983 (36 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Månebrand
Time Jumpers
2017 Strange Events
2013 4Reality
2011 Chloe se líbí Olivia
Noget i luften
2009 Sorte kugler
2007 Hvid nat
2006 Offscreen
1994 Snøvsen ta'r springet

TV seriály

2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky