foto

Mathilde Norholt

  • nar. 23.3.1983 (37 let)
    Frederiksberg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Månebrand
Time Jumpers
2017 Strange Events
2014 Momentum
2013 4Reality
2011 Chloe se líbí Olivia
Something in the Air
2009 Sorte kugler
2007 Bílá noc
2006 Offscreen
1994 Snøvsen ta'r springet

TV seriály

2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2011 Lykke (TV seriál)
2009 Kristian (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2005 Klovn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky