foto

Mark Russell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Castles in the Sky
2013 Event 15
2012 Nejlepší muži (TV film)
2008 Coronation Street: Out of Africa
2007 The Bad Mother's Handbook (TV film)
2005 Cherished (TV film)
2004 Exmanželka mého života
2003 Návrat (TV film)
2002 Líbejte se, s kým je libo
2000 Bílá vdova
1999 Passion Killers (TV film)

TV seriály

2019 The Worst Witch (TV seriál)
Ethel Hallow Saves the Day - Part 2 (S03E13)
Ethel Hallow Saves the Day - Part 1 (S03E12)
The Broomstick Uprising (S03E11)
další epizody (13)
2017 Free Rein (TV seriál)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
Rocket's Island (TV seriál)
The Life and Adventures of Nick Nickleby (TV seriál)
2011 Leonardo (TV seriál)
2007 Bonkers (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
2006 Northern Lights (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Between the Sheets (TV seriál)
Eustace Bros., The (TV seriál)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)
2000 Fat Friends (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
1999 Nad tebe není (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
1998 Playing the Field (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
1995 Is It Legal? (TV seriál)

Dokumentární

2011 Putování dinosaurů (TV film)
2009 Sons of Cuba
1994 Network First (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace