foto

Rosa Reuten

  • nar. 1975
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cirkus Noel
Het Irritante Eiland (TV film)
2016 Divoká kočka
Dost!
2015 Rendez-vous
2014 Alles mag (TV film)
Toen was geluk heel gewoon
2011 De president
2010 Garden party (TV film)
2006 Het zwijgen
2005 Flirt

TV seriály

2019 Judas (TV seriál)
2017 Circus Noël (TV seriál)
De 12 van Oldenheim (TV seriál)
Het geheime dagboek van Hendrik Groen (TV seriál)
2015 Tessa (TV seriál)
2014 Jeuk (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Spangas (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2005 Vuurzee (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky