foto

Vera Kavalerova

  • nar. 13.7.1951 (68 let)
    Minsk, Bělorusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Chrani těbja ljubov moja (TV film)
2016 Otogrej moje serdce (TV film)
Pravo posledněj noči (TV film)
2015 Šjopot
1991 Zapiski junogo vrača (TV film)
1972 Monolog
Podivín z 5. B
1965 Gorod masterov

TV seriály

2019 Otčim (TV seriál)
Počti semejnyj dětěktiv (TV seriál)
2017 Dom farfora (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Muchtar. Novyj sled (TV seriál)
Obratnaja storona Luny 2 (TV seriál)
Zapach lavandy (TV seriál)
2015 Děrevenskij roman (TV seriál)
Koroleva krasoty (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Kto ja (TV seriál)
2014 Pljus Ljubov (TV seriál)
Uchoďaščaja natura (TV seriál)
Vračicha (TV seriál)
2013 Srazu posle sotvorenija mira (TV seriál)
2012 A sněg kružit... (TV seriál)
Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Prizrak prošlogo (S02E24)
Bonni i Klajd (S02E21)
Mať (S02E20)
další epizody (6)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Diletanty (S01E31)
Dělo taxista (S01E29)
Pokupatěl (S01E16)
další epizody (4)
2010 Žurov (TV seriál)
Prelesti ada (S02E03)
2009 Sud (TV seriál)
Vystrel (E24)
Kamenskaja (TV seriál)
Imja potěrpevšego - Nikto (S05E02)
1974 Poslední léto dětství (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky