foto

Václav Dušek

  • nar. 3.9.1943 (76 let)
    Hradec Králové, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Allar
2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2008 Skrývačky (TV film)
2007 Operace Silver A (TV film)
1995 Byl jednou jeden polda
1979 Paragraf 224
1966 Předpověď: nula (studentský film)
1961 Procesí k panence

TV seriály

2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Jana Hlaváčová (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky