foto

Shizuko Hoshi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Gejša
2002 Charlotte Sometimes
1997 Visas and Virtue - vyp.
1993 M. Butterfly
1990 Hirošima: město popela (TV film)
Navštivte ráj
1985 Sylvester
1983 Baby Sister (TV film)
Poslední ninja (TV film)
1982 Dangerous Company (TV film)
1980 Hito Hata: Raise the Banner
1978 My Husband Is Missing (TV film)
1974 Fer-de-Lance (TV film)

TV seriály

1997 C-16: FBI (TV seriál)
1996 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Parent Rap (S02E20)
1979 M*A*S*H (TV seriál)
Osobní finance (S08E08)
B.J. Papa San (S07E16)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hawkeye (S04E19)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Zlí psi a servismani (S03E13)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Bob Newhart Show (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace