foto

Kuno Bakker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Binti
Instinct
2016 Waldstille
2010 Brownian Movement
Joy
Nesvatý
2002 Oud en nieuw
2001 Îles flottantes
1999 Max Lupa (TV film)
1998 Goede daden bij daglicht: Koppels (TV film)

TV seriály

2014 Celblok H (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
1999 Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky