foto

Alexandr Revenko

  • nar. 22.11.1972 (46 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 SuperBobrovy. Narodnyje mstiteli
2011 Gluchar. "Opjať Novyj!" (TV film)
Poceluj skvoz stěnu
Sakurový džem
2010 Naša Russia. Jajca Suďby
2009 Pereprava
Pikap: Sjom bez pravil
2008 Láska bláznivá
Realnyj papa
2007 Labirinty ljubvi (TV film)
Marš Tureckogo 4: On oběščal věrnuťsja (TV film)
2006 Kinofestival
Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
Četyre taksista i sobaka 2
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija
2004 Četyre taksista i sobaka
2003 Barbarian
Žizň odna
2002 Kamenskaja 2: Ukraděnnyj son (TV film)
2001 Marš Tureckogo 2: Sekretnaja sotrudnica (TV film)
1999 Kitajskij serviz

TV seriály

2018 Domašnij arest (TV seriál)
Godunov (TV seriál)
Svaďby i razvody (TV seriál)
Učitělja (TV seriál)
Volnaja gramota (TV seriál)
2017 Chožděnije po mukam (TV seriál)
Operetta kapitana Krutova (TV seriál)
Sufljor (TV seriál)
2016 Beglyje rodstvenniki (TV seriál)
Medsestra (TV seriál)
Ně vmestě (TV seriál)
Otěl Eleon (TV seriál)
Policejskij s Rubljovki (TV seriál)
2015 Mamočki (TV seriál)
Pauk (TV seriál)
Profil ubijcy 2 (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2014 Fizruk (TV seriál)
2013 Etaž (TV seriál)
SašaTaňa (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
V zone riska (TV seriál)
2010 Sivyj merin (TV seriál)
Tělochranitěl (TV seriál)
Kak vygljadit raj (S03E02)
2009 Cyganki (TV seriál)
Sud (TV seriál)
K voprosu o transplantologii (E17)
2008 Baťuška (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2005 Něotložka 2 (TV seriál)
Studěnty (TV seriál)
Zlaté tele (TV seriál)
2003 Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Manikjur dlja pokojnika (S01E01)
Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
Rusové v Los Angeles (TV seriál)
2002 Brigada (TV seriál)
Episode 14 (S01E14)
Episode 13 (S01E13)
Kamenskaja 2 (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace