foto

Lorri Bagley

  • nar. 5.8.1973 (45 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Poster Boy
Stepfordské paničky
2002 B.S. (TV film)
Doba ledová
2001 Peroxide Passion
2000 Akce Pelikán
1999 Mickovy modré oči
Trick
1998 Celebrity
Klub 54
1997 The Deli
1996 Kingpin
1995 Tommy Boy

TV seriály

2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dokonalý zločin (S06E05)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Duty (S02E13)
1999 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Taxikář (S03E13)
1997 Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace