foto

Kris Marshall

  • nar. 1.4.1973 (44 let)
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Christopher "Kris" Marshall se narodil 1. dubna 1973. Dětství strávil v Malmesbury na jihu Anglie v Hong Kongu a Kanadě. Po ukončení studia na škole Wells Cathedral si změnil křestní jméno na Kris což později označil "mladickou nerozvážností". Po začátcích v Redroofs Stage School a práci v dětském divadle v Ascotu, přišla v roce 2000 průlomová role Nicka Harpera v sitcomu MY FAMILY, za kterou v roce 2002 získal cenu Best Newcomer na British Comedy Awards.

Poté po Krisovi skočil i Hollywood, a tak jsme jej mohli zahlédnout v menších rolích v ČTYŘI PÍRKA - ZKOUŠKA CTI (2002), KUPCI BENÁTSKÉM (2004) a především v roli Colina Frissella v LÁSCE NEBESKÉ (2003). V roce 2007 navázal na své seriálové úspechy a upsal se na roli Matta v sitcomu SOLD. V roce 2008 stihl kromě hlavní role v televizním dramatu HEIST utrpět těžké zranění hlavy při autonehodě poblíž Bristolu. Jeho doposud posledním filmem je hororová komedie HOTEL CALEDONIA.

Standa "Huntelaar" Gajdoš

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Few Less Men
Glide
2015 Sparks and Embers
2011 Pařmeni
2010 D.O.A (TV film)
Meant to Be
2008 Heist (TV film)
Lekce neslušného chování
2007 Amazing Trousers, The
Catwalk Dogs (TV film)
Horší než smrt
2006 Zachraňte Jimmyho
2004 Kupec benátský
2003 Láska nebeská
2002 Čtyři pírka: Zkouška cti
Dead Casual (TV film)
Doktor Živago (TV film)
Mexicano
Mrtvá hlídka
2001 Iris
2000 Dead Babies
Je t'aime John Wayne
Most Fertile Man In Ireland, The
1999 Five Seconds to Spare
1993 Closing Numbers

TV seriály

2017 Smrt v ráji (TV seriál)
Man Overboard – Part Two (S06E06)
Man Overboard – Part One (S06E05)
Stumped in Murder (S06E04)
další epizody (6)
2016 Smrt v ráji (TV seriál)
Flames of Love (S05E08)
The Blood Red Sea (S05E07)
Dishing Up Murder (S05E06)
další epizody (8)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
Unlike Father, Unlike Son (S04E08)
She Was Murdered Twice (S04E07)
The Perfect Murder (S04E06)
další epizody (8)
2014 Smrt v ráji (TV seriál)
Rue Morgue (S03E08)
The Man with the Golden Gun (S03E07)
The Early Bird (S03E06)
další epizody (8)
2013 Lightfields (TV seriál)
2012 Citizen Khan (TV seriál)
2011 Pravidla milostného provozu (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2007 Sold (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Mnoho povyku pro Bena (S01E08)
Telecí období (S01E07)
Smrt nechodí po horách (S01E06)
další epizody (8)

TV pořady

2007 Jackanory Junior (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace