foto

Ewa Kania

  • nar. 22.1.1948 (73 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Všichni moji přátelé jsou mrtví
2009 Enen
2005 Pitbull
2000 Síť (TV film)
1999 Dluh
1994 Falešný hráč
1991 V.I.P.
1988 Není svatba jako svatba
1987 Rykowisko
1985 Jsem proti
1981 Przypadki Piotra S. (TV film)
1980 Závistivec
1974 Pamatuj si své jméno!

TV seriály

2020 Na sygnale (TV seriál)
Jesteśmy cali (S08E08)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Wszystko, co mam (S01E08)
2015 Aż po sufit! (TV seriál)
Zacznijmy od nowa (E12)
Pakt (TV seriál)
2014 Na sygnale (TV seriál)
Mała Miss (S02E30)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2008 Doręczyciel (TV seriál)
Nowe życie (E14)
Fałszywy tata (E13)
Lekcje przedmałżeńskie (E11)
další epizody (6)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Bolesna pamiątka (S10E02)
2007 Na dobre i na złe (TV seriál)
Na przystanku (S09E27)
Zaniedbania i konsekwencje (S09E20)
Odłamek (S09E19)
další epizody (6)
2006 Kryminalni (TV seriál)
W potrzasku (S05E08)
Pozdrowienia z Hamburga (S05E07)
Amnezja (S05E02)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Prawo dziecka... (S05E11)
Powołanie... (S05E09)
2005 Pitbull (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Sponsor (S01E10)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Fatalne ukłucie (S06E21)
Bezdomny profesor (S06E19)
Porachunki (S06E17)
další epizody (7)
2003 Na dobre i na złe (TV seriál)
Życiowy wybór (S05E19)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Plebania (TV seriál)
1997 Klan (TV seriál)
1989 Dekalog (TV seriál)
Modrzejewska (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
Rzeka kłamstwa (TV seriál)
1982 Předehra (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1977 Přehlídka podvodníků (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky