foto

Ryszard Kluge

  • nar. 2.7.1956 (63 let)
    Warszawa, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Vše pro mou matku
2018 Třas
2001 Requiem
1994 Falešný hráč

TV seriály

2017 Ucho prezesa (TV seriál)
Cały naród świętuje (S01E14)
2016 Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2011 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Kolega z Rochester (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky