foto

Dariusz Wiktorowicz

  • nar. 22.4.1965 (55 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Światło odbite

TV seriály

2019 Ślad (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2018 Ucho prezesa (TV seriál)
Węgierska ruletka (S03E06)
2016 Sprawiedliwi - Wydział kryminalny (TV seriál)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złoty saganek (S13E12)
2013 Lekarze (TV seriál)
Błogosławieni cierpliwi (S02E07)
2011 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Miłe złego początki (S03E26)
Kaganiec oświaty (S03E25)
další epizody (27)
2010 Licencja na wychowanie (TV seriál)
Nie tylko choinki mają czubki - część 2 (S02E48)
Nie tylko choinki mają czubki - część 1 (S02E47)
Sex, anarchia i ból zęba (S02E46)
další epizody (74)
2005 Kryminalni (TV seriál)
Ucieczka (S03E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky