foto

Valentina Maljavina

  • nar. 19.3.1952 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Neidealnaja ženščina
Trassa M8
2006 Graffiti

TV seriály

2007 Advokat (TV seriál)
Poslednij šans (S03E11)
2006 Bezmolvnyj svidětěl (TV seriál)
Soldaty 10 (TV seriál)
Špionskije igry (TV seriál)
Ochota na černogo volka (E03)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Jevlampija Romanova. Sledstvije veďot diletant (TV seriál)
Sozvezdije žadnych psov (S02E03)
Syščiki (TV seriál)
Po tramvajnomu biletu (S03E09)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
Semejnyje tajny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace