foto

Miroslava Filippovič

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doktor Sčastě

TV seriály

2018 Suvenir z Odesy (TV seriál)
2017 Šans na kochanňa (TV seriál)
Ženskij doktor 3 (TV seriál)
2016 Major i magija (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Oficerskije žjony (TV seriál)
Prigovor iděalnoj pary (TV seriál)
2014 Ličnoje dělo (TV seriál)
Poslednij janyčar (TV seriál)
Tolko ně otpuskaj meňa (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Ženskij doktor 2 (TV seriál)
2012 Anna German (TV seriál)
Obučaju igre na gitare (TV seriál)
Poroch i drob (TV seriál)
Vitalka (TV seriál)
Ženskij doktor (TV seriál)
2010 Akula (TV seriál)
2003 Vozvraščenije Muchtara (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace