foto

Sergej Nazarov

  • nar. 29.4.1977 (43 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mafija
2013 Podari mne nemnogo tepla (TV film)
2012 Samoubijcy
2008 Indigo

TV seriály

2016 Trassa smerti (TV seriál)
2015 Iščejka (TV seriál)
2013 Pravo na ljubov (TV seriál)
2012 ČS (Črezvyčajnaja situacija) (TV seriál)
Pjatnickij (TV seriál)
Lže-Zimina (S02E17)
Ty že etogo chotěla (S02E16)
2011 SK (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Pogonja za těňju (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Odnoklassniki (S04E25)
2009 Šalnoj angel (TV seriál)
2007 Škola №1 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky