foto

Alexandr Kolcov

  • nar. 20.5.1973 (46 let)
    Rybinsk, Yaroslavskaya oblast, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena izmeny (TV film)
2006 Graf Montenegro
2005 Daleko od Sanset Bulvara

TV seriály

2019 Staraja gvardija (TV seriál)
2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Torgsin (TV seriál)
Advokat (TV seriál)
Stoj! Cham! (S09E07)
2016 Razbityje serdca (TV seriál)
Semja Svetoforovych (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Londongrad (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Naparnicy (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (4)
2014 I šarik verňotsja (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
2013 Poslednij iz Magikjan (TV seriál)
2012 Karpov (TV seriál)
Krjučok (S01E10)
Strana 03 (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ťomnoje dělo (S04E20)
2011 Ochraňajemyje lica (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
Dikij (TV seriál)
Avtobus těrpimosti (S02E25)
Ment v zakoně (TV seriál)
Igra na vybyvanije (S04E01)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Golyj mužik (E54)
Soldaty 12 (TV seriál)
Škola №1 (TV seriál)
2006 Kto v dome chozjain? (TV seriál)
Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky