foto

Jiří Ptáčník

  • nar. 24.11.1948 (68 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Láska In Memoriam (TV film)
2005 Nadměrné maličkosti: Loupežníci (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
1997 Travis (TV film)
1994 Akumulátor 1
1993 Noc rozhodnutí (TV film)
1992 Mojžíš (divadelní záznam)
1991 Nebe, peklo, ráj (TV film)
1990 Vlci (TV film)
1989 Zpráva o jednom souboji (TV film)
1988 Bronzová spirála (TV film)
1987 Karanténa (TV film)
1986 Kus života (TV film)
1980 Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
1974 Eskulapův přístav (TV film)
Lidé z metra
1973 O ševci Matějovi (TV film)
Zlá noc
1972 ...a pozdravuji vlaštovky
Modrý koberec (TV film)
Modrý vrabec (TV film)
Podezření
Půlnoční kolona
1971 Princ Bajaja
1970 Kruh světla (TV film)
1969 Případ pro začínajícího kata
Utrpení mladého Boháčka

TV seriály

2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
1995 Muž v pozadí (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
1988 Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)

Dokumentární

2006 13. komnata Květy Fialové (TV film)
2005 O dvacáté páté hodině (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace