foto

Fred Goessens

  • nar. 5.12.1953 (66 let)
    Maastricht, Limburg, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Quality Time
Storm a tajné psaní
2015 De grote Zwaen
2011 Hříšní lidé města Oss
2010 Joy
Kouzelníci
Nesvatý
2009 Spion van Oranje
2008 Het zusje van Katia
Morrison bude mít sestřičku
2005 Strašidelný autobus
2004 Het zuiden
Modrý pták (TV film)
2003 Het wonder van Maxima (TV film)
2000 Mariken
1997 Charakter
1996 Mijn moeder heeft ook een pistool
Šaty
1994 Oude tongen
1992 De bunker

TV seriály

2017 Klem (TV seriál)
2016 De mannen van dokter Anne (TV seriál)
Flikken Rotterdam (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
2015 De fractie (TV seriál)
2014 Heer & Meester (TV seriál)
Nieuwe buren (TV seriál)
Ramses (TV seriál)
Smeris (TV seriál)
2013 Aaf (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Levenslied (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
Toren C (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Shouf shouf! (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 Dunya en Desie (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1997 Sterker dan drank (TV seriál)
1996 Tijd van leven (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky