foto

Reinier Bulder

  • nar. 11.8.1953 (66 let)
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Knielen op een bed violen
2015 Admirál
De Masters
2013 Borgman
2012 Roken als een Turk
Urfeld (TV film)
2010 De gelukkige huisvrouw
Kouzelníci
2006 Černá kniha
2002 Tussenland
2001 Îles flottantes
2000 De zwarte meteoor
1997 Arends (TV film)
1992 De bunker

TV seriály

2014 Hollands Hoop (TV seriál)
2012 Divorce (TV seriál)
Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Zieleman (TV seriál)
2010 Bernhard, Schavuit van Oranje (TV seriál)
Den Uyl en de affaire Lockheed (TV seriál)
2009 Sorry Minister (TV seriál)
2008 We gaan nog niet naar huis (TV seriál)
2007 Daltons, de jongensjaren, De (TV seriál)
De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Zmizeli beze stopy (TV seriál)
t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Het glazen huis (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
Hartslag (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
2001 Dok 12 (TV seriál)
Wilhelmina (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
Wildschut & De Vries (TV seriál)
1999 De zeven deugden (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Tijd van leven (TV seriál)
1995 Achter het scherm (TV seriál)
Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1993 Vrouwenvleugel (TV seriál)
1992 Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky