foto

Lena Aspemar

  • nar. 15.2.1970 (49 let)
    Mjölby, Östergötlands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 I nöd eller lust
Tsatsiki, farsan och olivkriget
2006 Små mirakel och stora
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko

TV seriály

2018 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Černé jezero (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Återförening (S01E10)
Oddělené životy (S01E09)
Je třeba zapadnout (S01E05)
další epizody (5)
1999 Eva & Adam (TV seriál)

Maskérská filmografie

Filmy

2006 Små mirakel och stora
2004 Hip, hip, hurá!
2001 Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko

TV seriály

2017 Fallet (TV seriál)
1999 Eva & Adam (TV seriál)
1996 Skilda världar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky