foto

Andreas Lust

  • nar. 20.3.1967 (53 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lindenberg! Mach dein Ding!
2019 Tatort - Die ewige Welle (TV film)
Tatort: Für immer und dich
2018 Das Wunder von Wörgl (TV film)
Tatort - Treibjagd (TV film)
2017 Casting (TV film)
Die Freibadclique (TV film)
Harri Pinter, Drecksau
2016 Gavagai
Králův nesouhlas
Poustevníci
Tatort - Mia san jetz da wo's weh tut (TV film)
2015 Der Blunzenkönig
Der Metzger muss nachsitzen (TV film)
Die Unbeugsame (TV film)
Jeden z nás
Nahý mezi vlky (TV film)
Sibylle
Tatort - Côte d'Azur (TV film)
2014 Báječní sousedé (TV film)
Julia und der Offizier (TV film)
Landauer - Der Präsident (TV film)
Polizeiruf 110 - Morgengrauen (TV film)
Tatort - Am Ende des Flurs (TV film)
2013 Hannah Mangold & Lucy Palm: Tod im Wald (TV film)
Nicht ohne meinen Enkel (TV film)
Tod in den Bergen (TV film)
Zakázaná žena (TV film)
Zázrak
2012 Grenzgänger
Mobbing (TV film)
2011 Davon willst Du nichts wissen (TV film)
Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Eine ganz heiße Nummer
Im falschen Leben (TV film)
2010 Lupič
Vrah s kamerou
2008 Místo činu: Žula (TV film)
Odplata
2007 Balkan Traffic - Übermorgen nirgendwo
2005 Mein Mörder (TV film)
2004 Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2000 Don't Kill
1998 Opernball (TV film)
1997 Der Unfisch
In Schwimmen-Zwei-Vögel
Schwarzfahrer (TV film)
1996 Liebe des Ganoven, Die (TV film)
1995 Ich gelobe

TV seriály

2019 Vraždy u jezera (TV seriál)
Die Meerjungfrau (E09)
2018 Země zločinu (TV seriál)
Achterbahn (E14)
2017 Schnell ermittelt (TV seriál)
Wolf Brennersdorfer (S05E09)
Viktor Urbach (S05E08)
Dennis Maida (S05E07)
další epizody (9)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Pod Jižním křížem (E05)
2014 Die Detektive (TV seriál)
2013 Kriminalista (TV seriál)
Dva světy (S09E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Treibjagd (S08E16)
2012 Schnell ermittelt (TV seriál)
Lucy Haller (S04E12)
Jana Solm (S04E11)
Tommi Hotarek (S04E10)
další epizody (12)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Angelika Schnell (S03E10)
Karl Esch (S03E09)
Klaus Karner (S03E08)
další epizody (10)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Victor Zacharias (S02E08)
Simon Koller (S02E07)
Nico Hartmann (S02E06)
další epizody (8)
4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Fensterlsturz (S03E05)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
Laszlo Urban (S01E09)
Ben Bogner (S01E08)
další epizody (10)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
Du sollst nicht töten (S04E05)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Bis in den Tod (E07)
Das Eis bricht (E01)
2003 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Arthurs Rückkehr (S04E13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Die Jugendbande (S01E04)
Klare Entscheidungen (S01E02)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Stockinger (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky