foto

Daan van Dijsseldonk

  • nar. 12.11.1986 (32 let)
    Valkenswaard, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Voor elkaar gemaakt
2011 New Kids Nitro
2010 New Kids Turbo
2009 Maite was hier (TV film)
2008 Pokrevní bratři

TV seriály

2014 Smeris (TV seriál)
2012 Moordvrouw (TV seriál)
2011 Overspel (TV seriál)
2008 Deadline (TV seriál)
Wolfseinde (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky