foto

Johannes Krisch

  • nar. 8.12.1966 (53 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Narziss und Goldmund
Neben der Spur - Erlöse mich (TV film)
2019 A Hidden Life
Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
Marie Terezie II (TV film)
2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
Trafikant
V zápalu hry
2017 Harter Brocken 2: Die Kronzeugin (TV film)
Odnikud
2016 Aus der Haut (TV film)
Lék na život
Prvotní štěstí
2015 Jack
2014 Landauer - Der Präsident (TV film)
V labyrintu mlčení
Vergiss mein Ich
Where I Belong
2013 Finsterworld
2012 Pomsta hříšnice (TV film)
2011 360
Bauernopfer (TV film)
Bez otce
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
Místo činu: Zúčtování (TV film)
Vielleicht in einem anderen Leben
2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Der Schwarze Löwe (TV film)
Odplata
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Gefühl ist alles (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
Místo činu: Strážce pramene (TV film)
2003 Zwei Väter einer Tochter
1987 Tatort: Flucht in den Tod (TV film)

TV seriály

2020 Freud (TV seriál)
Trieb (E05)
2019 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Pro bono, was sonst? (E02)
2018 Dennstein & Schwarz (TV seriál)
Sterben macht Erben (E01)
Die Protokollantin (TV seriál)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Über die Grenze (TV seriál)
Gesetzlos (E02)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Scheinheilig (S11E12)
2015 Altes Geld (TV seriál)
Schneeweißes Herz (E08)
Chloroform (E07)
Der Mensch im Tier (E06)
další epizody (6)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Země zločinu (TV seriál)
Mrtvá s jednou botou (E01)
2013 Soko Vídeň (TV seriál)
Undercover (S09E07)
2012 Braunschlag (TV seriál)
Freunde fürs Leben (E08)
Im Keller (E07)
Der neue Bürgermeister (E06)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Graziella Bracci (S01E10)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Paprsky pomsty (S07E10)
2000 Komisař Rex (TV seriál)
Na plný plyn (S06E01)
1998 Komisař Rex (TV seriál)
Vražedný plán (S04E03)

Dokumentární

2017 Ein Fest für Hans Orsolics zum 70. Geburtstag (TV film) - a.z.

Koncert

2017 Coming Home - Das Falco Tribute Konzert (koncert)

Divadelní záznam

2008 König Lear (divadelní záznam)
2007 Höllenangst (divadelní záznam)
2006 König Ottokars Glück und Ende (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
2012 Donauinselfest Live (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2006 Mulatschag (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky