foto

Darren Aronofsky

  • nar. 12.2.1969 (50 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Academy Awards

Golden Globes

Venezia IFF

  • 2017 -matka! (Zlatý lev za nejlepší film)
  • 2010 -Černá labuť (Zlatý lev za nejlepší film)
  • 2008 -Wrestler (Zlatý lev za nejlepší film)
  • 2006 -Fontána (Zlatý lev za nejlepší film)

BAFTA

Sundance FF

  • 1998 - (Velká cena poroty za nejlepší hraný film)
  • 1998 - (Cena za nejlepší režii hraného filmu)

Razzies

  • 2017 -matka! (Nejhorší režisér)

Florida Film Critics Circle Awards

  • 1998 - (Nováček roku)

Tallinn Black Nights FF

Režijní filmografie

Filmy

2017 The Truth Is Hard to Find the New York Times: Brian Denton
matka!
2014 Noe
2010 Černá labuť
2008 Wrestler
2006 Fontána
2000 Requiem za sen
1998
1994 No Time
1993 Protozoa (studentský film)
1991 Fortune Cookie (studentský film)
Supermarket Sweep (studentský film)

Hudební videoklipy

2011 Lou Reed & Metallica: The View (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 matka!
2014 Noe
2006 Fontána
2002 Hlubina
2000 Requiem za sen
1998
1993 Protozoa (studentský film)
1991 Supermarket Sweep (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Pacificado
2018 Mladý gangster
2017 Cesta bez návratu
matka!
2016 Jackie
2014 Noe
2008 Wrestler
2002 Hlubina
1991 Fortune Cookie (studentský film)

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
Scream Awards (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2011 (TV pořad)
2009 Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2004 At the Movies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(6 638)