foto

Darren Aronofsky

  • nar. 12.2.1969 (50 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Režijní filmografie

Filmy

2017 matka!
The Truth Is Hard to Find the New York Times: Brian Denton
2014 Noe
2010 Černá labuť
2008 Wrestler
2006 Fontána
2000 Requiem za sen
1998
1994 No Time
1993 Protozoa (studentský film)
1991 Fortune Cookie (studentský film)

Videa (10)

  • Video © Paramount Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG T:CES
    Rozhovor 5 - Darren Aronofsky (režisér)
    07:49
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Paramount Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 6 - Darren Aronofsky (režisér)
    05:50
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Paramount Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 7 - Darren Aronofsky (režisér)
    06:28
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Paramount Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 13 - Darren Aronofsky (režisér)
    00:39
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(6 638)